Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Vinex Drinks & Bites ‘ga-zelf-op-pad’ tour

29 mei 2021 @ 14:00 - 18:00

€39

Na het succes van vorige maand, organiseren we het gewoon weer! De enige echte ‘Vinex Drinks & Bites ‘ga-zelf-op-pad’ tour’! Inderdaad: nog steeds geen reguliere fietstours. Ook wij kijken er weer naar uit om met jullie op pad te gaan, nog even geduld 🙂 We hebben weer vijf toffe en goede restaurants uitgekozen waarbij je een heerlijke drink & bite mag afhalen. Elke locatie vertelt ook meer over zichzelf, zodat je ook daadwerkelijk meer over het restaurant te weten komt en beter weet waar je de volgende keer heen kan gaan.

Vinex Drinks & Bites ‘ga-zelf-op-pad’ tour!
Er zijn dus dit keer weer vijf (andere) super toffe locaties die meedoen. Een combinatie van bekende, maar ook nieuwe restaurants. We zijn benieuwd of er dit keer ook weer een ‘verborgen schat’ tussen zit. Bij elke locatie krijg je een hapje en (non-)alcoholisch drankje to go. Met de drinks & bites van alle locaties samen, heb je een goed gevuld buikje. Neem gerust ook een WVO-tje mee (wijntje voor onderweg), bij de HEMA hebben ze hele handige veldflesjes. Hik. De route bepaal je zelf, we geven je natuurlijk wel een schatkaart mee. Tussen 14:00 uur en 18:00 uur kun je terecht bij de locaties. Maak er een uitje van, je hoeft niet binnen een uur thuis te zijn. We adviseren je de route te fietsen, maar wandelen, hink-stap-sprong of rolschaatsen mag natuurlijk ook. De kosten zijn €39 per persoon en aanmelden gaat gemakkelijk via onze website (www.vinexdb.nl) onder de contactknop.

Over Vinex Drinks & Bites:
Vinex Drinks & Bites (Vinex D&B) is eind 2019 ontstaan op initiatief van Carolien de Jongh en Tim Bol. Carolien heeft altijd al in de buurt gewoond, Tim is import en woont sinds vier jaar in Leidsche Rijn. De Vinex groeit, qua huizen maar ook qua horeca. Daarnaast is er ook al veel bestaande horeca. Toch gaan veel mensen nog steeds over de brug voor een avondje uit. Niet nodig! Wat blijkt? Bewoners (zowel nieuwe als al langer wonende) uit de regio Leidsche Rijn, Vleuten en De Meern kennen simpelweg de goede plekken niet. Om daar verandering in te brengen organiseert Vinex Drinks & Bites meerdere activiteiten gedurende het jaar om mensen kennis te laten maken met de lokale horeca. Zo leer je de fijne plekken in je eigen buurt te ontdekken en support je ook nog eens de locals.

Ga je mee? Ja? Leuk!
Groetjes,
Carolien & Tim

 

Algemene voorwaarden zijn van toepassing, welke terug zijn te vinden op de website. Alle activiteiten vinden plaats met inachtneming van de richtlijnen van het RIVM, deelnemers zijn zelf verantwoordelijk voor het volgen van de richtlijnen en dienen altijd eventuele extra richtlijnen en aanwijzingen van de locatie aan te houden.

Gegevens

Datum:
29 mei 2021
Tijd:
14:00 - 18:00
Kosten:
€39
Site:
https://fb.me/e/2m7he5BGg

Organisator

Vinex Drinks & Bites
Telefoon:
+31 6 538 60 509
E-mail:
mail@vinexdb.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

LRVDM