Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Vinex Drinks & Bites ‘ga-zelf-op-pad’ tour!

25 april 2021 @ 14:00 - 18:00

€39

Ha lieve vrienden!

Het is tijd! De hoogste tijd, om weer wat leuks te doen. Natuurlijk willen we het liefst met z’n allen op pad op de fiets zoals vorig jaar, maar dat gaat nog even niet werken. Daarom een super leuk alternatief, de Vinex Drinks & Bites ‘ga-zelf-op-pad’ tour! Wij hebben vijf toffe locaties gevonden waarbij je tussen de aangegeven tijden een heerlijk drink & bite kan afhalen. Je mag zelf de route bepalen, maar uiteraard helpen we je wel een beetje ;). Je mag zelf natuurlijk bepalen of je dat ook daadwerkelijk op de fiets doet, wandelen, hink-stap-sprong of rolschaatsen mag ook.

Vinex Drinks & Bites ‘ga-zelf-op-pad’ tour!
Ok: er zijn dus dit keer vijf super toffe locaties die meedoen. Een combinatie van bekende maar ook nieuwe restaurants, we zijn benieuwd of er ook dit keer voor jullie weer nieuwe locaties tussen zitten. Bij elke locatie krijg je een hapje en drankje. Let wel; buiten de reguliere maatregelen die er zijn mogen horecagelegenheden geen alcoholische dranken serveren. De drankjes die je krijgt, zijn dus alcoholvrij. Niet meteen zo negatief, bij de HEMA hebben ze hele voordelige veldflesjes. Hik.

Je kunt bij de locaties terecht tussen 14:00 uur en 18:00 uur. Maak er een uitje van, je hoeft niet binnen een uur thuis te zijn. Voor de grote dag ontvang je van ons een welkomstpakketje, met daarin een stempelkaart. Enkel met deze stempelkaart heb je recht op een hapje en drankje, vergeet deze dus niet. De kosten zijn €39 per persoon en aanmelden gaat gemakkelijk via onze website (www.vinexdb.nl) onder de contactknop.

Ga je mee? Ja? Leuk!

Groetjes,

Carolien & Tim

 

Algemene voorwaarden zijn van toepassing, welke op verzoek zijn te overhandigen. Alle activiteiten vinden plaats met in acht neming van de richtlijnen van het RIVM, deelnemers zijn zelf verantwoordelijk voor het volgen van de richtlijnen en dien altijd eventuele extra richtlijnen van de locaties aan te houden.

Gegevens

Datum:
25 april 2021
Tijd:
14:00 - 18:00
Kosten:
€39

Organisator

Vinex Drinks & Bites
Telefoon:
+31 6 538 60 509
E-mail:
mail@vinexdb.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

LRVDM