Laatste afgelopen Evenementen

Vinex Drinks & Bites ‘ga-zelf-op-pad’ tour

LRVDM

Na het succes van vorige maand, organiseren we het gewoon weer! De enige echte ‘Vinex Drinks & Bites ‘ga-zelf-op-pad’ tour’!. Inderdaad: nog steeds geen reguliere fietstours. Ook wij kijken er weer naar uit om met jullie op pad te gaan, nog even geduld :) We hebben weer vijf toffe en goede restaurants uitgekozen waarbij je een heerlijke drink & bite mag afhalen. Elke locatie vertelt ook meer over zichzelf, zodat je ook daadwerkelijk meer over het restaurant te weten komt en beter weet waar je de volgende keer heen kan gaan.

€39

Vinex Drinks & Bites ‘ga-zelf-op-pad’ tour!

LRVDM

Het is tijd! De hoogste tijd, om weer wat leuks te doen. Natuurlijk willen we het liefst met z’n allen op pad op de fiets zoals vorig jaar, maar dat gaat nog even niet werken. Daarom een super leuk alternatief, de Vinex Drinks & Bites ‘ga-zelf-op-pad’ tour!

€39

Vinex Drinks & Bites fietstour – 21 maart – Het is LENTE! – GEANNULEERD! :(

LRVDM

Ga samen mee met ons op tour langs vijf locaties in de regio Leidsche Rijn, Vleuten en De Meern. Bij elke locatie krijg je een hapje én een (alcoholisch) drankje en verteld de ondernemer meer over zijn restaurant, keuken en natuurlijk waarom je juist daar nog een keer langs zou moeten gaan.

€49