Vinex Drinks & Bites fietstour

Het is precies zoals je zojuist las. We spreken af op een bepaalde plek en fietsen langs gemiddeld vijf horecalocaties. Bij elke locatie stoppen we ongeveer een half uurtje waar de locatie wat meer verteld over wat juist deze locatie uniek maakt, wat voor keuken of bijvoorbeeld speciaal bieren ze hebben. We krijgen een drankje én een hapje. Op de laatste locatie is altijd voldoende mogelijkheden om wat langer te blijven hangen. Want als je dan toch een leuke middag hebt…

 

Naast het verkennen van de lokale horeca leer je op deze manier ook andere bewoners kennen uit de regio. Wees gerust, geen verplichte voorstelrondes. Maar het kan zo maar zijn dat je wel wordt gekoppeld aan iemand anders dan diegene met wie je bent gekomen.

 

De Vinex Drinks & Bites fietstour staat elke maand op de planning. Check snel de agenda voor de aankomende data en beschikbaarheid. Wil je liever met een privé groep op pad? Dat kan ook! Laat het ons weten en we maken een op maat gemaakte offerte.

 

De kosten van de Vinex Drinks & Bites fietstour zijn €49 per persoon. Dit is inclusief begeleide rondleiding door onze regio langs vijf van onze favoriete locaties, op elke locatie een hapje en drankje en bovenal een super leuke zondagmiddag . Je fiets mag je zelf meenemen. Aanmelden kan gemakkelijk via de website middels het contactformulier. Deelname is op eigen risico, het zou zo maar kunnen dat je nooit meer één van die bruggen over wilt naar de ‘andere’ kant.